Vandaag geven we het tweede 5e verjaardagsfeestje voor Marie. Ja, het tweede. Je weet wel hoe dat is tegenwoordig met al die familieleden die de ene week bezet zijn en dan de volgende week niet (en de anderen uiteraard omgekeerd). Daarom bakt de papa 2 keer!
Vandaag: Appeltaart met geroosterde Amandelen en Abrikozenglazuur. Daarnaast komt nog een bolletje bevroren Babanencrême en er zijn voor bij de koffie ook nog wat Hazelnootchocoladetruffels.
Er zijn natuurlijk ook wel al wat feestjes en gelegenheden gepasseerd voor ik deze eerste blog post, dus krijg je hieronder nog een kleine bloemlezing van het laatste half jaar.
Kaat eerste verjaardag: Boules de Berlin, mini-croissants, appelcake en een klassieke 'quatre-quarts'.
Voor mijn eigen 30e verjaardag nodigden we de collegae uit voor een 'kleine' walking dinner met onder andere Varkenswangetjes in Bruine Leffe, Harira (Marrokaanse eetsoep met Lam) en een grote Paella.
Af en toe maken we ook eens verse Pizza. Een zaligheid die elkeen in dit gezin een hemels gevoel geeft.
En last but not least: geef ons heden ons dagelijks brood
Voila. Ik denk dat iedereen nu wel al een idee heeft hoe het er hier in het weekend kan aan toe gaan. Bij een volgende gelegenheid gooi ik er misschien wel eens wat van de gebruikte receptjes tegenaan.
ooh! Die paella ziet er wel héél lekker uit!! (zwijmel zwijmel, want mijn ventje wil niet weten van paella... 't komt hier dus helaas nooit in huis..)
BeantwoordenVerwijderen